Sivut


maanantai 7. toukokuuta 2012

Muikeaa vappua!

Vapun virallisessa pääkaupungissa, Mansesterissa, juhlistettiin kevään juhlaa tänä vuonna melko rauhallisissa merkeissä. Niin rauhallisissa, että isäntäväelle ei tuottanut mitään ongelmaa olla keskustassa pikinikillä jo klo 11 aikaan! Ilma oli mitä ihanin, tai no, hieman vilutti aina tuulenpuuskan sattuessa kohdalle... Netta oli tänäkin vappuna juhlinnassa mukana ja oli aika kiltisti piknikillä. (Juuri tällä hetkellä Netta okseni olohuoneen lattialle, voi miten kiva... No nyt se on siivottu.) Koirien ystävänä harmitti, kun keskusta oli aivan täynnä lasinsiruja ja roskia! :( Onneksi Netta on niin pieni, että sen voi nostaa isoimpien ongelmakohtien yli, mutta toivoisi, että pulloja ei rikottaisi maahan, edes vappuna.

Tässä yksi väsynyt teekkari ja koira. Netta oli jälleen kerran hyvin reviiritietoinen ja vahti vilttiämme erittäin antaumuksella! (Tein huomion, että muutkin tämän näköiset koirat haukkuivat tunkeilijoille.)  

  Iltapäivästä teki mieli muikkuja! Olivathan ne hyviä, mutta jotenkin ne pienet kalankasvot hieman tekivät pahaa.. Nettakin sai muikun. Yhden vaan. Tai kaksi. Pitäähän toukokuun tyttöä vähän vappuna hemmotella.. Ai eikö Äiti? Joo, joo, onhan ne suolaisia! :) Ihanaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti